skip to Main Content
Meewerkend Locatiemanager Kinderdagverblijf – Min. 32 Uur Per Week

Meewerkend locatiemanager kinderdagverblijf – min. 32 uur per week

Je bent een echte doener, staat stevig in je schoenen, bent creatief in het bedenken van oplossingen en hebt het vermogen om mensen te verbinden. Met een sterk gevoel van verantwoordelijkheid neem je initiatief om kansen en ontwikkelingen te bespreken met de Manager Kinderopvang. Je bezit over een zelfstandige, flexibele en proactieve werkhouding, evenals uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan zoeken wij jou!

Functieomschrijving

Voor locatie Langkous zijn wij op zoek naar een meewerkend locatiemanager die het gezicht wil zijn voor kinderdagverblijf Langkous. Als locatiemanager geef je leiding aan een fantastisch team van pedagogisch medewerkers. Je inspireert en motiveert hen op een betrokken wijze om samen de kwaliteit van onze diensten te realiseren en te waarborgen.

Locatie Langkous bestaat uit 5 kinderdagverblijf groepen. Samen met het team zorg je ervoor dat alle activiteiten op jouw locatie voldoen aan en werken volgens beleid en wetgeving. Je bent goed op de hoogte van wat er speelt op de groepen binnen jouw locatie en weet in te spelen op de behoeftes van de kinderen, hun ouders en de medewerkers. Hierdoor kun je zorgen voor een optimale klant- en medewerkerstevredenheid op jouw locatie.

Binnen Villa Kakelbont geloven wij erin dat het meewerken op de groep essentieel is om de juiste begeleiding te kunnen geven aan de medewerkers welke ten goede komt in jouw leidinggevende rol. Fijn oudercontact vind jij minstens zo belangrijk. Samen met de collega locatiemanagers van het kinderdagverblijf Eclips en de BSO’s vorm je een team dat wordt aangestuurd door de manager kinderopvang.

Ben jij de enthousiaste en bevlogen persoon die graag leiding wil geven in een kinderopvang organisatie? Ben je op zoek naar een leuke afwisselende baan waarin je, naast leiding geven aan een team van pedagogisch medewerkers en groepshulpen van het kinderdagverblijf, gedeeltelijk meewerkt op een kinderdagverblijflocatie? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Welke vaardigheden vragen we van jou?

 • Je hebt kennis van het werken met wetgeving en beleid in de kinderopvang en weet theorie in de praktijk te vertalen.
 • Je vindt communiceren fijn en doet dit graag om betrokkenheid van je team en collega leidinggevende te vergroten.
 • Je hebt plan- en organisatievermogen voor het coördineren en realiseren van werkzaamheden binnen de betreffende organisatorische eenheid.
 • Je bent proactief en ondernemend in het signaleren en bespreken van situaties uit de praktijk, trends vanuit ouders en denkt mee bij de consequenties van ontwikkelingen.
 • Je kunt uitdagingen omzetten in kansen ter verbetering.
 • Je bent sterk in Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent het voorbeeld voor de medewerkers.
 • Je hebt leidinggevende capaciteiten en sociale vaardigheden om medewerkers te motiveren, begeleiden en stimuleren.
 • Je bent stressbestendig, flexibel, ondernemend en kan overzicht bewaren
 • Je hebt voldoende pedagogische kennis en staat open om nieuwe dingen te leren.
 • Je hebt een afgeronde kindgerichte opleiding zoals MBO pedagogisch werk niveau 4 in combinatie met werkervaring in het leidinggeven of een afgeronde HBO-opleiding Pabo of Pedagogiek.
 • Ervaring met een leidinggevende functie is wenselijk!

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende en zelfstandige functie waarbij elke dag draait om het leveren van kwaliteit binnen de kinderopvang. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de CAO Kinderopvang. De (meewerkend) locatiemanager wordt ingeschaald in schaal 8, afhankelijk van werkervaring. Minimaal € 3.089 en maximaal € 4.220 bij 36 uur per week.

Startdatum: zo snel mogelijk.

Reageren

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden, beschik je over de vaardigheden  en lijkt deze baan helemaal bij jou te passen?

Stuur je motivatie en CV naar: anja@villakakelbont-hhw.nl  

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top