skip to Main Content
Vacature Pedagogisch Medewerker Kinderdagverblijf 3 Dagen Per Week

Vacature Pedagogisch Medewerker Kinderdagverblijf 3 dagen per week

Voor het kinderdagverblijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega!

Villa Kakelbont biedt al ruim 20 jaar kinderopvang aan kinderen vanaf 0 jaar tot zij naar het voortgezet onderwijs gaan. Met de levenslessen van Pippi verwerkt in ons werk geven wij de kinderen en de medewerkers de kans zich te ontplooien en ontwikkelen.

Wij zoeken jou!

Ben jij op zoek naar een werkplek waar jouw mening ertoe doet, waar jij jouw talenten mag benutten, jij de kinderen mag helpen ontwikkelen en dit allemaal met een mooi team? Dan ben jij de medewerker die wij zoeken!

Groep, werkdagen en tijden

Wij vinden het belangrijk dat je een vaste werkplek krijgt met vaste werkdagen. Wil je liever flexibele werkdagen dan is dat ook mogelijk. Roosters van de medewerkers worden gezamenlijk door het team gemaakt, zodat je privé en werk zo goed mogelijk met elkaar kan combineren.

Wat bieden wij jou?

Het salaris is conform CAO kinderopvang tussen de € 2.177 en € 2.964 per maand, daarnaast krijgt je bijna 6 weken vakantie per jaar en naast vakantiegeld ook een eindejaarsuitkering van 3%.

Wij nodigen je van harte uit voor een kennismakingsgesprek! Mail jouw CV met motivatie naar info@villakakelbont-hhw.nl dan nodigen wij je uit.

Wil jij weten of je diploma kwalificeert voor de functie pedagogisch medewerker? Doe dan de diplomacheck: https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top