skip to Main Content
Groepshulp Kinderopvang

Groepshulp Kinderopvang

Villa Kakelbont biedt al ruim 20 jaar kinderopvang aan kinderen vanaf 0 jaar tot zij naar het voortgezet onderwijs gaan. Met de levenslessen van Pippi verwerkt in ons werk geven wij de kinderen en de medewerkers de kans zich te ontplooien en ontwikkelen.

Wij zijn op zoek naar helpende handen voor ons kinderdagverblijf. De groepshulp is degene die een locatie schoonhoud en ervoor zorgt dat alle benodigdheden op voorraad zijn. Daarnaast kan het zijn dat een groepshulp (indien nodig) inspringt bij werkzaamheden op de groep of tijdens het buitenspelen. Eventueel kan de groepshulp ook ingezet worden bij het helpen met halen van kinderen. De verhouding tussen schoonmaken en taken op de groep zijn 75% om 25%.

Er zijn meerdere vacatures beschikbaar en mogelijk vanaf 2 dagen tot 5 dagen. Dit kan in overleg.

Wij zoeken jou!

Ben je in bezit van de volgende eigenschappen: flexibiliteit, betrokkenheid & verantwoordelijkheidsgevoel en bij voorkeur in bezit van rijbewijs B. Ben je op zoek naar een werkplek waar jouw mening ertoe doet, waar je jouw talenten mag benutten, je de kinderen mag helpen ontwikkelen en dit allemaal met een mooi team? Dan ben jij de medewerker die wij zoeken!

Groep, werkdagen en tijden

Wij vinden het belangrijk dat je een vaste werkplek krijgt met vaste werkdagen. Wil je liever flexibele werkdagen dan is dat ook mogelijk. Roosters van de medewerkers worden gezamenlijk door het team gemaakt, zodat je privé en werk zo goed mogelijk met elkaar kan combineren. De werktijden zijn van 8:00 uur tot 18:00 uur (met een uur pauze) of van 13.30 uur tot 18.00 uur/18.30 uur. Keuze uit 2 tot 5 werkdagen.

Wat bieden wij jou?

Het salaris is conform CAO kinderopvang tussen de € 2105,- en € 2.566,- per maand, daarnaast krijgt je bijna 6 weken vakantie per jaar en naast vakantiegeld ook een eindejaarsuitkering van 3%.

Reageren?

Mail jouw CV mét motivatie naar pz@villakakelbont-hhw.nl dan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top