skip to Main Content
Pedagogisch Medewerker BSO 4 Tot 5 Dagen Per Week

Pedagogisch Medewerker BSO 4 tot 5 dagen per week

Voor onze buitengewone BSO zijn wij op zoek naar enthousiaste pedagogisch medewerkers voor 4 tot 5 dagen per week

Onze BSO is anders dan de anderen. Met onder andere een eigen Ballorig en een te gek Atelier kunnen de kinderen zich voor en na schooltijd buitengewoon vermaken. Tijdens de schoolweken organiseren wij de leukste naschoolse activiteiten en in de vakanties hebben wij een te gek vakantieprogramma.

Villa Kakelbont biedt al ruim 20 jaar kinderopvang aan kinderen vanaf 0 jaar tot zij naar het voortgezet onderwijs gaan. Met de levenslessen van Pippi verwerkt in ons werk geven wij de kinderen en de medewerkers de kans zich te ontplooien en ontwikkelen.

Wij zoeken jou!

Ben jij op zoek naar een werkplek waar jouw mening ertoe doet, waar jij jouw talenten mag benutten, jij de kinderen mag helpen ontwikkelen en dit allemaal met een mooi team? Dan ben jij de medewerker die wij zoeken!

Groep, werkdagen en tijden

Wij vinden het belangrijk dat je een vaste werkplek krijgt met vaste werkdagen. Wil je liever flexibele werkdagen dan is dat ook mogelijk. Roosters van de medewerkers worden gezamenlijk door het team gemaakt, zodat je privé en werk zo goed mogelijk met elkaar kan combineren.

Wat bieden wij jou?

Het salaris is conform CAO kinderopvang tussen de € 2.177 en € 2.964 per maand, daarnaast krijgt je bijna 6 weken vakantie per jaar en naast vakantiegeld ook een eindejaarsuitkering van 3%.

Meer informatie

Wij nodigen je van harte uit voor een kennismakingsgesprek! Mail jouw CV met motivatie naar info@villakakelbont-hhw.nl dan nodigen wij je uit.

Voor deze functie heb je een afgeronde kindgerichte opleiding nodig zoals MBO Pedagogisch Werk niveau 3 of 4, CIOS, een afgeronde HBO opleiding Pabo, ALO, SPH, CMV, MWD of Pedagogiek. Wil jij weten of je diploma kwalificeert voor de functie pedagogisch medewerker? Doe dan de diplomacheck: https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top