skip to Main Content

Bij Villa Kakelbont willen we dat elk kind goed op z’n plek zit. Dit doen wij door de kinderen een leerzame en vooral leuke dag te bezorgen op een van de diverse (soorten) groepen bij Villa Kakelbont.

Jaarlijks hebben wij een groot en divers aanbod aan (naschoolse) activiteiten waar het kind zich voor aan kan melden.

Activiteiten bij Villa

Zowel bij het kinderdagverblijf als bij de BSO werken wij het hele jaar door met activiteitenprogramma’s en bijbehorende thema’s.

Wij besteden hier veel aandacht aan en maken onder andere gebruik van DoenKids als hulpmiddel voor het plannen van de activiteiten en de activiteiten zelf.

In de vakanties hebben wij speciale vakantieactiviteitenprogramma’s met leuke activiteiten en uitjes.

Bij de BSO hebben we hiernaast ook naschoolse activiteiten en de Sport & Spel BSO.

Dé leukste naschoolse activiteiten!

Regelmatig ontvangen ouders een bericht als er weer een nieuwe naschoolse activiteit start. Afhankelijk van de activiteit wordt hiervoor een bijdrage gevraagd.

De afgelopen periode hebben wij onder andere de volgende activiteiten aangeboden:

BSO Sport en Spel

Rennen, vliegen, duiken, vallen en weer opstaan…bij de BSO!

Op BSO Sport & Spel biedt Villa Kakelbont buitenschoolse opvang speciaal voor alle kinderen met energie voor tien! Voor elk kind is lichamelijke beweging belangrijk voor de ontwikkeling, zowel geestelijk als fysiek. Op onze Sport & Spelgroep bieden we kinderen de mogelijkheid tot extra lichamelijke beweging. Je kan voor deze groep kiezen uit één of meerdere dagen opvang per week of voor opvang om de week, ook is flexibele opvang mogelijk. Op deze dagen neemt je kind dan deel aan Sport & Spel.

Deze opvang is ook te combineren met opvang bij een andere BSO voor andere dagen of bijvoorbeeld voor de voorschoolse opvang. Tijdens studiedagen, voorschoolse opvang en vakantieopvang worden de kinderen op een reguliere locatie opgevangen. Als er plek is, en de wens is er, mogen kinderen natuurlijk altijd extra naar de Sport & Spelgroep: dit kan gewoon worden aangevraagd. De sport- en spelactiviteiten worden zo bedacht dat kinderen van elke leeftijd kunnen meedoen.

Sport & Spel wordt gegeven door onze eigen vakdocent en de les wordt ondersteund door pedagogisch medewerkers.

Wil jouw kind een dagje meedoen? Laat het ons weten!

Back To Top