skip to Main Content
Vakantiewerk In De Kinderopvang

Vakantiewerk in de kinderopvang

Altijd al met kinderen willen werken, maar niet precies weten hoe dit vorm te geven? Ben je op zoek naar een leuke en waardevolle bijbaan waarbij je je eigen werkdagen kunt bepalen? Volg je een HBO opleiding met de richting Pedagogiek, een Lerarenopleiding Pedagogiek, de Pabo, Sportkunde, Pedagogisch Management Kind en Educatie of Pedagogisch Management Kinderopvang? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor zowel het kinderdagverblijf (0 t/m 4 jaar) als de BSO (4 t/m 13 jaar) zijn we op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega’s!

Villa Kakelbont biedt al ruim 20 jaar kinderopvang aan kinderen van 0 jaar tot zij naar het voortgezet onderwijs gaan. Met de levenslessen van Pippi verwerkt in ons werk geven wij de kinderen en de medewerkers de kans zich te ontplooien en ontwikkelen.

Ben jij een enthousiaste medewerker die graag werkt bij een kinderopvangcentrum die meer doet dan alleen opvang? Ben je op zoek naar een leuke afwisselende bijbaan waar jouw mening ertoe doet en waar jij jouw talenten mag benutten. Dan zoek wij jou!

Groepen, werkdagen en tijden
Wij vinden het belangrijk dat je een vertrouwde werkplek krijgt met vaste collega’s. Op basis van jouw ervaring, wensen en mogelijkheden kunnen wij je een leuke bijbaan bieden.

Jij geeft zelf door wanneer jij beschikbaar bent. Dit kan variëren van enkele dagen per kwartaal tot meerdere weken in vakantieperiodes. Net wat goed bij jouw situatie past, waardoor het goed te combineren is met jouw studie.

Wat bieden wij jou?

 • Enthousiaste en gemotiveerde collega’s;
 • Een kleinschalig team waar iedere collega gezien wordt;
 • Een groeiend en lerend kindcentrum waar meedenken en een eigen inbreng wordt gewaardeerd;
 • Een vaste werkplek met vaste werkdagen (toch liever flexibel? Ook dit is mogelijk);
 • Goede balans tussen privé, studie en werk;
 • Ruime mogelijkheden tot bijscholing;
 • Naast vakantiegeld ook een vaste eindejaarsuitkering van 3%;
 • Salaris conform cao-kinderopvang schaal 6 afhankelijk van opleiding en ervaring.

Herken jij jezelf?

 • Je hebt voldoende pedagogische kennis en je staat open om nieuwe dingen te leren;
 • Je hebt kennis van en inzicht in groepsdynamische processen;
 • Je hebt kennis van de ontwikkelingsfases van een kind;
 • Je hebt kennis van pedagogische visie die aansluit bij de ontwikkelingsfases van een kind;
 • Je bent stressbestendig, ondernemend, kan overzicht bewaren;
 • Je hebt afgeronde kindgerichte opleiding of MBO Pedagogisch Werk niveau 3 of 4, een afgeronde HBO-opleiding Pabo of Pedagogiek. Wil je weten of jouw diploma kwalificeert? Doe de diplomacheck!
 • Je hebt 50% van je studiepunten of een overgangsbewijs naar het derde jaar voor de opleidingen Pedagogiek, Lerarenopleiding Pedagogiek, Pedagogisch Management Kind en Educatie of Pedagogisch management kinderopvang. Of van de overige hbo-bachelor opleidingen minimaal 75% van de studiepunten van de totale opleiding of een overgangsbewijs naar het laatste jaar voor het KDV of voor de BSO 50% van je studiepunten.

Meer informatie

Voor deze functie heb je 50% van je studiepunten of een overgangsbewijs naar het derde jaar voor de opleidingen Pedagogiek, Lerarenopleiding Pedagogiek, Pedagogisch Management Kind en Educatie of Pedagogisch management kinderopvang nodig. Of van de overige hbo-bachelor opleidingen minimaal 75% van de studiepunten van de totale opleiding of een overgangsbewijs naar het laatste jaar voor het KDV of voor de BSO 50% van je studiepunten.

Wil jij weten of je diploma kwalificeert voor de functie pedagogisch medewerker? Doe dan de diplomacheck: https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang

Wij nodigen je van harte uit voor een kennismakingsgesprek! Mail jouw CV mét motivatie naar pz@villakakelbont-hhw.nl dan nodigen wij je uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top