skip to Main Content
Vacature Chauffeur BSO

Vacature Chauffeur BSO

Wij zijn op zoek naar chauffeurs voor de BSO. Werkdagen zijn in schoolweken voor het brengen van de kinderen naar school bij de voorschoolse opvang of het halen van de kinderen van school bij de naschoolse opvang. Deze functie is eventueel naar wens te combineren met de functie groepshulp.

Er zijn meerdere vacatures beschikbaar en mogelijk vanaf 2 dagen tot 5 dagen. Dit kan in overleg.

Villa Kakelbont biedt al ruim 20 jaar kinderopvang aan kinderen vanaf 0 jaar tot zij naar het voortgezet onderwijs gaan. Met de levenslessen van Pippi verwerkt in ons werk geven wij de kinderen en de medewerkers de kans zich te ontplooien en ontwikkelen.

Wij zoeken jou!

Ben jij op zoek naar een werkplek waar jouw mening ertoe doet, waar jij jouw talenten mag benutten, jij de kinderen mag helpen ontwikkelen en dit allemaal met een mooi team? Dan ben jij de medewerker die wij zoeken!

Groep, werkdagen en tijden

Wij vinden het belangrijk dat je een vaste werkplek krijgt met vaste werkdagen. Wil je liever flexibele werkdagen dan is dat ook mogelijk. Roosters van de medewerkers worden gezamenlijk door het team gemaakt, zodat je privé en werk zo goed mogelijk met elkaar kan combineren.

Wat bieden wij jou?

Het salaris is conform CAO kinderopvang tussen de € 1.904 en € 2.354 per maand, daarnaast krijgt je bijna 6 weken vakantie per jaar en naast vakantiegeld ook een eindejaarsuitkering van 3%.

Meer informatie

Wij nodigen je van harte uit voor een kennismakingsgesprek! Mail jouw CV met motivatie naar info@villakakelbont-hhw.nl dan nodigen wij je uit.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top